Змінити валюту
Про гайвань маленька, 110мл

Об'єм: 110мл
Гайван – споконвічно традиційна китайська піала для чаювання. Початок її появи – XIV-XV століття, коли китайці здійснювали перехід від пресованого і порошкового чаю до листовому.
Дослівно ієрогліфи Гай Вань перекладаються на російську, як «чашка з блюдцем».
Вживається ще й інша назва – «Сянь Цай Вань», що означає «чаша трьох основ». Ця назва відображає релігійну концепцію і найбільш активно використовується в буддійських і даоських колах, маючи таке пояснення. Блюдце виступає символом землі, вказуючи на зв'язок з предками, їх опору, на укорінення. Кришка символізує небо, засвідчуючи про божественному початку і вселенської мудрості. Сама чаша позначає людину, що постійно знаходиться між небом і землею, «кажучи про те, що лише у згоді з землею і небом можна досягти рівноваги і гармонії.
Крім навчених значень, кожна складова гайвані в реальності має конкретну задачу.
Кришка:
При постійному перевертанні кришки, контролюється процес заварювання і відбувається збагачення настою киснем.
Забезпечує термоізоляцію.
Кришка залишає на собі аромат чаю, завдяки чому можна визначити його якість і свіжість.
Служить фільтром. При правильному розташуванні не дає листю потрапляти в порожнину рота.
Блюдце:
Терморегуляція і збір проливається рідини.
Дає можливість зручно утримувати гайван.
Можна на блюдце ворожити на чайному листі.
Чаша
Алхімічний посудину, в якій відбувається процес заварювання чаю.
Можна використовувати в якості мірної ємності.
Гайван з порцеляни – справжній витвір мистецтва, який буде радувати Ваше око щодня, і приносити в процес чаювання особливий шарм китайської традиційності.
Гайван володіє всіма критеріями високої якості:
- ідеальної, гармонійної формою з плавними лініями,
- естетичної красою: ніжний, аристократичний фарфор з матовим блиском стане вишуканою деталлю будь-якого столу; об'ємний малюнок рослинної тематики надає найтоншу вишуканість виробу, створюючи спеціальний декоративний тон,
- зручна, приємна у зверненні,
- швидко прогрівається,
- тривалий час утримує тепло.
Підходить для будь-якого виду чаю. «Любить» довгограючі і міцні елітні сорти.
Проста в експлуатації.
Не впливає на смак чаю.
Розкриває в повну силу смакові і ароматні властивості чайного напою.
Обсяг 110 мл розрахований на 1 людину.
Чим вона ще гарна?
При її використанні краще контролюється процес заварювання, на який можна активніше впливати.
По ній швидко розсіюється тепло – це допомагає зберігати найбільш витончені нотки смаку і особливо ніжного аромату.
Благдаря широкої «горловини» в неї легко поміщати довгі чайне листя – в цьому випадку він повністю розкриваються, у фізичному сенсі.
В гайвані можна направити водний струмінь вздовж її стінки, тим самим привівши чаїнки в рух: вони стануть активно обертатися або в ертикальной площині, або в горизонтальній, то поринаючи на дно посуду, то повертаючись на її поверхню. Багато чаемани вважають, що цей процес повністю розкриває смакові і ароматні властивості чаю.





