Змінити валюту





Про улун (оолонг) з женьшенем

Улун (оолонг) з женьшенем – особливий китайський або тайванський чай, оброблений витяжкою із женьшеню. У перекладі з китайського означає «Владика чаїв, дарує безсмертя». Поєднує в собі корисні властивості чайного листа і кореня женьшеню. За основу береться слабо і сильно ферментований чай, зібраний в південній частині провінції Фуцзянь.
Виробництво. Свіжий корінь женьшеню висушується на сонці, перемелюється в порошок. Потім чайне листя обвалюють у цьому порошку і скручують, завдяки чому гранули набувають характерний синьо-зелений колір.
Настій готового Улуна з женьшенем: при первинному заварюванні настій набуває золотисто-смарагдовий колір, по мірі заварювання переходить в бурштиновий. Смак пряний, трохи терпкий, яскравий. Фруктові відтінки. Післясмак – з вираженою солодкістю, в якому домінують нотки солодки та женьшеню. Аромат – ніжний, з квітковими тонами. Чай легко впізнається завдяки женьшеневу ноті.
- Улун – відмінний тонізуючий засіб, підвищує працездатність, сприяє концентрування уваги.
- Зміцнює нервову систему.
- Сприяє кращому засвоєнню їжі.
- Знижує рівень холестерину.
- Має здатність підвищувати тиск (не рекомендується гіпертонікам).
- Чинить позитивний вплив на травну і серцево-судинну систему.
- Відмінний афродизіак і для чоловіків, і для жінок.
- Не рекомендується пити на голодний шлунок, краще після 20-30 хвилин після прийому їжі (при чайному сп'янінні допоможе чашка молока або сухофрукти).
- Одна чашка Улуна з женьшенем відмінно знімає сонливість, наповнює енергією, теплом, радістю і натхненням
- Регулярне пиття зеленого чаю з женьшенем, надає омолоджуючу дію на організм – запорука відмінного здоров'я, гарної фізичної форми й краси
- Улун, випитий з задоволенням – підтвердження успішного дня

