230 грн. /50г
Змінити валюту
Кількість, г
-
+
Відкласти
Відкладено
Порівняти
В порівнянні
Артикул
504
Місто доставки:
×
МИ ДОСТАВЛЯЄМО ПО ВСІЙ УКРАЇНІ
×
Доставка:
Оплата:





Про зелений чай бі ло чунь (смарагдові спіралі весни)

Країна виробник: Китай
Це один з наших найулюбленіших зелених чаїв - він ніжний, солодкий, без якої б то ні було терпкості. Бі Ло Чунь — легкий, прозорий чай з багатим квітковим ароматом, смаком горіхів і сухофруктів і освіжаючим смаком. Він дарує неймовірну свіжість! А ще Бі Ло Чунь входить в десятку знаменитих чаїв Китаю.
Чай Бі Ло Чунь росте на плантаціях Дунтина. Благодатний Дунтін, гористий район на березі озера Тайху в східному Китаї, знаменитий своїми фруктами і чаєм. Чайні плантації там перемежовуються з плідними посадками, і чай вбирає аромати квітучих дерев - абрикоса, персика, груші та шовковиці. Тому «Бі Ло Чунь» у повній мірі володіє чотирма досконалостей - форми, кольору настою, аромату і смаку.
Смак, колір і аромат Бі Ло Чунь:
Бі Ло Чунь дає прозорий настій золотисто кольору, який володіє багатим повним смаком і настільки ж приємним довгим післясмаком. Смак і аромат свіжі, запашні, медові, з відтінками стиглих фруктів, квітів. Легка приємна терпкість, що поєднується з дивним, м'яким, оксамитовим, лагідним смаком.
Дія Бі Ло Чунь:
Освіжає, м'яко тонізує, дарує неймовірну легкість, піднімає настрій.
Корисні властивості:
Бі Ло Чунь багатий амінокислотами і поліфенольними сполуками, сприяють зміцненню імунітету.
Завдяки високому вмісту кофеїну, цей чай дуже активний, з яскраво вираженим бадьорить ефектом, прекрасно підходить для першої половини дня і для випадків, коли ви хочете освіжити свої відчуття після денних праць.
Як заварювати Бі Ло Чунь:
Якщо Ви заваріть Смарагдові Спіралі Весни в прозорих келихах або скляному чайнику, то це дозволить Вам помилуватися маленької навесні - чаїнки розкриваються, і на ваших очах з тоненьких спіралей перетворюються в красиві рифи. Існує секрет для успішного приготування цього чаю: сухий чайний лист слід кидати у воду, а не навпаки, як це робиться звичайно з іншими чаями.
1 - 2 ч. л. заварки на 150 мл води. Заварювати при температурі води 80 °C. Вибирайте м'яку, якісну воду для заварювання. Заварюйте чай протоками. Цей зелений чай витримує до 8 проток без втрати смаку.
Чай Бі Ло Чунь росте на плантаціях Дунтина. Благодатний Дунтін, гористий район на березі озера Тайху в східному Китаї, знаменитий своїми фруктами і чаєм. Чайні плантації там перемежовуються з плідними посадками, і чай вбирає аромати квітучих дерев - абрикоса, персика, груші та шовковиці. Тому «Бі Ло Чунь» у повній мірі володіє чотирма досконалостей - форми, кольору настою, аромату і смаку.
Збір Бі Ло Чунь починається ранньою навесні з появою перших бруньок і ніжних чайного листя. Зазвичай чай збирають з 5 до 9 ранку, з 9 до 15 години його перебирають і сортують, а з 15 годин підсушують і скручують вручну. При скручуванні листя чайний майстер використовує п'ять рухів рук, повторювані три рази, в результаті яких лист набуває форму спіралі, а при заварюванні розкривається.
Смак, колір і аромат Бі Ло Чунь:
Бі Ло Чунь дає прозорий настій золотисто кольору, який володіє багатим повним смаком і настільки ж приємним довгим післясмаком. Смак і аромат свіжі, запашні, медові, з відтінками стиглих фруктів, квітів. Легка приємна терпкість, що поєднується з дивним, м'яким, оксамитовим, лагідним смаком.
Дія Бі Ло Чунь:
Освіжає, м'яко тонізує, дарує неймовірну легкість, піднімає настрій.
Корисні властивості:
Бі Ло Чунь багатий амінокислотами і поліфенольними сполуками, сприяють зміцненню імунітету.
Завдяки високому вмісту кофеїну, цей чай дуже активний, з яскраво вираженим бадьорить ефектом, прекрасно підходить для першої половини дня і для випадків, коли ви хочете освіжити свої відчуття після денних праць.
Як заварювати Бі Ло Чунь:
Якщо Ви заваріть Смарагдові Спіралі Весни в прозорих келихах або скляному чайнику, то це дозволить Вам помилуватися маленької навесні - чаїнки розкриваються, і на ваших очах з тоненьких спіралей перетворюються в красиві рифи. Існує секрет для успішного приготування цього чаю: сухий чайний лист слід кидати у воду, а не навпаки, як це робиться звичайно з іншими чаями.
1 - 2 ч. л. заварки на 150 мл води. Заварювати при температурі води 80 °C. Вибирайте м'яку, якісну воду для заварювання. Заварюйте чай протоками. Цей зелений чай витримує до 8 проток без втрати смаку.
- Бі Ло чунь входить в список 10 знаменитих сортів китаю і за популярністю поступається тільки Лун Цзину.
- На виробництво чаю йде тільки нирка і верхній лист. В ході виробництва Бі Ло Чунь до трьох разів скручують і просушують, щоб домогтися форми маленьких тонких спіралей.
- Своїм багатим ароматом Бі Ло Чунь не в останню чергу зобов'язаний фруктовим деревам, що ростуть поруч і цвітуть як раз під час збору чаю.
- Характерна риса цього чаю — неймовірна легкість, яка з'являється в тілі під час чаювання.
Як ми запакуємо чай?
Чай запаковується в металізовану упаковку, спеціально призначену для пакування чаю. Запаюється, для уникнення потрапляння вологи.




Чому купують у нас?

Накопичувальна система бонусів

Безкоштовний пробник чаю в кожному замовленні
Відгуки та запитання
Відгуки покупців
Рейтинг покупців
5
5
1
На основі 1 оцінок покупців
0%
0%
0%
0%
0%